Liberty

Liberty of Londen stoffen kopen

Al vele jaren een van de mooiste stoffenmerken die er bestaan: Liberty London. Textielstad is trots op een exclusieve samenwerking met Liberty. Ben je op zoek naar iets bijzonders maar tevens tijdloos? Dan ben je op deze pagina helemaal op de juiste plek! Onze Liberty-stoffen zijn online te koop maar natuurlijk ook in onze fysieke winkel in Tilburg. Kom eens gezellig langs!

Meer Info

Wat is Liberty London?

Liberty London werd in 1875 opgericht door de avontuurlijke Brit Arthur Lasenby Liberty. Met een lening van 2000 pond, een klein gebouw in Regent Street, Londen en maar drie medewerkers begon hij zijn bedrijf met de ambitie om een Londens imperium op te bouwen met luxe stoffen uit verre landen. Bijna 150 jaar later is het stoffenmerk nog steeds erg populair en Textielstad is dan ook erg trots op de exclusieve stoffen die wij in onze winkel verkopen.

Is Liberty London toch niet het merk waar je naar op zoek bent? Kijk dan even verder op onze merkenpagina.

Liberty stoffen kopen

Onze producten zijn zowel online als in de winkel te koop. Wij verwelkomen je graag in onze winkel in Tilburg en staan altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies. Bestel je liever online? Geen probleem! Plaats je je bestelling voor 20:00 dan wordt het zelfs diezelfde dag nog verzonden, en is je totale bestelling meer dan 50 euro waard dan verzenden wij het gratis.

Deze luxe stoffen wil je natuurlijk zo mooi mogelijk verwerken. Wij adviseren daarom de juiste naald en garen te gebruiken bij het stof dat je gekozen hebt. In ons assortiment hebben wij daar een ruime keus in. Twijfel je over welke naald of garen het best te gebruiken is? Vraag ons gerust om hulp, dan helpen wij je graag verder.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
 1. Bloemen 98 items
 2. Dieren 2 items
 3. Fantasie 34 items
 4. Paisley 7 items
 5. Ruiten 2 items
 6. Uni / Effen 2 items
Minder
Stofsoort
 1. Chambray 3 items
 2. Crêpe de Chine 8 items
 3. Lycra 2 items
 4. Poplin 11 items
 5. Satijn 34 items
 6. Tricot 5 items
 7. Voile 4 items
Minder
Materiaal
 1. Elastan 7 items
 2. Katoen 92 items
 3. Linnen 3 items
 4. Modal 2 items
 5. Polyamide 3 items
 6. Wol 2 items
 7. Zijde 47 items
Minder

145 Items

Pagina

145 Items

Pagina