Stretch Linnen

Linnen is een natuurlijke stof die wordt gemaakt uit de bast van de vlasplant. Linnen is zeer sterk, heeft een groot vermogen tot opname van vocht, is kreukherstellend en weinig elastisch. De stretch linnen daarentegen is wél elastisch en bezit daarnaast alle overige voordelen van linnen. Ideaal? Jazeker! Bekijk ons volledige stretch linnen aanbod hieronder of kom gezellig een keertje langs om alles in het echt te bekijken.

Meer Info

De voordelen van (stretch) linnen

Linnen is naast wol de langst gebruikte stof ter wereld. Het wordt al meer dan 6000 jaar verwerkt! Dat is natuurlijk niet voor niets: linnen heeft van nature een mooie glans en is daarnaast zowel verkoelend als verwarmend. Linnen stretch stoffen zijn niet 100 procent linnen, er wordt een deel elastan aan toegevoegd voor de rekbaarheid. Het extra voordeel hiervan is dat de kleding makkelijker passend te maken is.

Toch op zoek naar een ander type stof? Kijk dan eens hier voor onze volledige collectie!

Stretch linnen kopen?

Bij Textielstad begrijpen we dat je super enthousiast wordt van nieuwe stoffen en dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan met je creatie. Daarom zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat wanneer je voor 20:00 besteld. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

33 Items

33 Items