Couture Linnen

Couture linnen wordt, zoals de naam al doet vermoeden, door diverse couturiers verwerkt. Het is de meest luxe en kwalitatief uitstekende linnen. Textielstad biedt diverse van deze kwaliteiten aan die je natuurlijk online kunt bestellen, maar ook altijd in het echt kunt komen bewonderen in onze winkel!

Meer Info

De mooiste kwaliteit linnen

De stof kan in het begin enigszins stijf aanvoelen maar naarmate het meer gedragen wordt zal het soepeler en zachter worden. Op een gegeven moment gaat ‘de vezel zich meer zetten’ waardoor de linnen-kreuk iets minder wordt.

Deze couture linnen is uitstekend geschikt voor mooie pantalons, jurkjes en blazers maar ook voor bijvoorbeeld luxe gordijnen. Uit ons uitgebreide assortiment is dit de allermooiste kwaliteit, en door de grootschalige inkoop kunnen wij deze kwaliteit voor een zeer gunstige prijs aanbieden!

Hoe houd je een linnen stof lang mooi?

Een stof wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Het op de juiste manier wassen kan daaraan bijdragen. Over het algemeen kun je linnen wassen in de wasmachine tot 40 ° C, we adviseren daarbij wel een laag toerental om kreuken te verminderen. Ook de droger kan ingezet worden bij linnen, maar wel alleen bij lage temperaturen! Wij adviseren de stof altijd te wassen voordat je begint met het knippen van de onderdelen voor je creatie om zo teleurstellingen achteraf te voorkomen.

Ook het strijken van de stof op de juiste manier kan ervoor zorgen dat de stof langer meegaat. Je houdt de stof het mooiste als je op de achterkant van het linnen strijkt, bij voorkeur als de stof nog licht vochtig is.

Heb je vragen over het wassen van linnen? Wij helpen je graag verder!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

17 Items

17 Items