Lakenkatoen

Lakenkatoen

Op zoek naar lakenkatoen? Dan ben je bij Textielstad aan het goede adres! Voor iedere creatie kun je bij ons terecht, zo dus ook voor het maken van nieuwe lakens. Bekijk ons aanbod rustig hieronder online, of kom gezellig een keertje langs bij ons in de winkel. Daar staan we zes dagen per week voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Wat is lakenkatoen?

Lakenkatoen is een soepele, geweven stof, gemaakt van 100 % katoen. Het wordt vaak gebruikt voor beddengoed en tafellinnen. Katoen heeft meerdere voordelen wat het draagcomfort verhoogd. Katoen is erg absorberend en kunnen tot wel 20 procent van hun eigen gewicht aan vocht opnemen, zonder dat de stof vochtig aanvoelt. Het is daardoor ook zeer geschikt voor de warmte. Een ander voordeel van katoen is dat het een lange levensduur heeft. Katoen kan veelvuldig gereinigd worden zonder dat het aan kwaliteit inlevert. Het is dus niet voor niets dat katoen verreweg het meest gebruikte natuurproduct is in de textielindustrie.

Toch op zoek naar een andere stof? Bekijk dan eens hier ons volledige aanbod.

Lakenkatoen kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe! Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie ;).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Fantasie 8 items
  2. Strepen 1 item
  3. Uni / Effen 38 items
Minder
Merk
  1. Stof 9 items
  2. Textielstad Basic Quality 29 items
Minder

48 Items

48 Items