Taslan

Op zoek naar taslan stof? Dan ben je bij Textielstad natuurlijk aan het goede adres! Wij hebben een ruime keuze uit taslan stoffen van de beste kwaliteit. Daarnaast streven wij niet alleen naar de beste kwaliteit van onze producten, maar ook van onze klantenservice. Bestel jij voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog verstuurd wordt. Kun jij snel beginnen aan je nieuwe creatie ;).

Meer Info

Wat is taslan?

Taslan is een stof van 100% nylon met een speciale soft-touch behandeling waardoor er een zachte en aangename grip ontstaat. Door het grote aantal draden dat gebruikt wordt bij het produceren van deze stof, wordt de sterkte en de winddichtheid van het weefsel erg versterkt. Hierdoor is het een ideale stof voor outdoor creaties, zomerkleding en reiskleding of – accessoires. Tot slot heeft deze taslan stof een water- en vuilafstotende teflon finish-laag.

We hebben diverse taslan stoffen in tientallen kleuren. Bekijk het gehele aanbod hieronder. Op zoek naar een ander type stof? Kijk dan eens hier naar onze volledige collectie, of kom eens gezellig langs in Tilburg om alles in het echt te bekijken!

Hulp of advies nodig? Textielstad helpt verder!

Wil je weten hoe je taslan stof het best kunt verwerken? Neem gerust contact met ons op! Dat kan zowel telefonisch als per mail of via de chat. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel voor persoonlijk advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

17 Items

17 Items