Rainfall

Rainfall

Textielstad is de grootste stoffenwinkel van Nederland, wat betekent dat je voor íedere creatie bij ons terecht kunt! Van zomerse stoffen tot waterdichte stoffen. Daarnaast vind je natuurlijk ook diverse patronen en de benodigde fournituren voor je creatie hier. Van A tot Z ben je bij Textielstad aan het goede adres.

Meer Info

Wat is rainfall stof?

Rainfall stof is waterdicht/waterafstotende stof met een robuuste en sportieve look. Het wordt daarom veel gebruikt voor outdoor creaties. Overigens is dat niet alleen vanwege de look maar ook vanwege de sterke kwaliteit. Rainfall is absoluut ijzersterk, en daarom ook geschikt voor bijvoorbeeld rugtassen, zitzakken en natuurlijk water- en winddichte jassen. Bijkomend voordeel: dit type stof is heel gemakkelijk schoon te maken. Met een vochtige doek kun je snel en simpel veel vuil wegpoetsen. Daarnaast is rainfall stof makkelijk te verwerken. Wel adviseren we hiervoor een stevige naald te gebruiken.

Is rainfall toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens verder tussen onze andere waterdichte en waterafstotende stoffen. Wellicht dat daar iets voor je tussenzit ;).

Rainfall stof kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis.

Loop je tegen vragen aan bij het kiezen of het verwerken van de stof? Vraag ons gerust om hulp! Wij adviseren je graag.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

3 Items

3 Items