Verduisterende Gordijnstof

Verduisterende Gordijnstof

Textielstad biedt een groot assortiment aan verduisterende gordijnstoffen aan. Deze stoffen zorgen gemakkelijk voor extra comfort in de slaapkamer. Wij hebben niet alleen verduisterende stoffen in diverse kleuren en motieven, maar ook nog eens tegen de scherpste prijs. Bij een bestelling boven de 50 euro wordt het zelfs nog voordeliger, dan wordt het namelijk gratis verzonden.

Meer Info

De voordelen van verduisterende stof

Verduisterende stoffen maken niet alleen de ruimte donker waardoor ze je een betere nachtrust bezorgen, ze werken ook isolerend. Daardoor houdt het de warmte tegen in de zomer en blijft de kamer heerlijk koel wanneer de temperaturen buiten hoog oplopen. Andersom houdt het de warmte binnen in de winter. Met het gebruik van de juiste naald en het juiste garen, kom je tot het perfecte eindresultaat en creëer je makkelijk een aangename slaapsfeer.

Verduisterende gordijnstof kopen?

In onze collectie hebben we verduisterende gordijnstoffen in zowel uni stoffen als met printjes. Houdt er bij je keuze wel rekening mee dat de stof niet altijd 100 procent verduisterend hoeft te zijn. Lichte kleuren zijn over het algemeen ongeveer 60 tot 70 procent verduisterend. Hoe donkerder de stof, hoe verduisterender het zal zijn.

Twijfel je over je keuze of welke gordijnstof het beste zal zijn? Er is altijd de mogelijkheid om een stofstaaltje te bestellen, maar voel je ook altijd vrij om ons om hulp te vragen. Dat kan telefonisch, per mail of per chat, of kom eens langs bij ons in de winkel. Wij staan altijd voor je klaar met ons beste advies.

Toch op zoek naar ander interieurstof? Bekijk dan onze gehele collectie interieurstoffen!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Fantasie 3 items
  2. Uni / Effen 33 items
Minder
Stofsoort
  1. Gordijnvoering 25 items
  2. Verduisteringsstof 36 items
Minder
Merk
  1. Disney 3 items
Minder

36 Items

36 Items