Extra breed en kamerhoog

Extra breed en kamerhoog

Op onze interieurafdeling hebben we een groot aanbod aan deco-stoffen. Zo ook een ruime keus aan stoffen die minstens 280 centimeter breed zijn. Deze stoffen kunnen ook gekanteld worden verwerkt zodat je bijvoorbeeld gordijnen kunt maken in willekeurige breedte en met een naadloze aansluiting. We hebben een divers aanbod met zowel uni stoffen in verschillende kleuren als met printjes.

Bekijk onze hele collectie online of kom gezellig een keertje langs bij ons in de winkel! Wij staan altijd voor je klaar met ons beste advies.

Meer Info

Het voorwassen van stoffen

Voordat je begint met het knippen van je nieuwe creatie adviseren wij altijd de stof voor te wassen. Zo haal je de ergste krimp eruit en voorkom je teleurstellingen achteraf. Wil je meer weten over het voorwassen van stoffen? Bekijk dan onze blog!

Extra brede decostoffen kopen?

Lastig kiezen uit zoveel aanbod? Vereenvoudig je zoektocht door gebruik te maken van het filter op de webshop. Twijfel je nog over je keuze, dan is er altijd de mogelijkheid om een stofstaaltje te bestellen. Natuurlijk kun je ons ook altijd om hulp vragen. Dat kan telefonisch, per mail of via de chat of bij ons in de winkel. Ben je er wel al uit wat je gaat bestellen? Plaats je bestelling dan voor 20:00, dan verzenden wij het dezelfde dag nog, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt met je nieuwe creatie! Bestel je voor een bedrag hoger dan 50 euro, dan sturen we het zelfs gratis naar je op.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
 1. Bloemen 5 items
 2. Dieren 1 item
 3. Fantasie 11 items
 4. Paneel & Rand 1 item
 5. Ruiten 1 item
 6. Uni / Effen 67 items
Minder
Stofsoort
 1. Canvas 14 items
 2. Flanel 4 items
 3. Fluweel 1 item
 4. Grof geweven 3 items
 5. Inbetween 21 items
 6. Lakenkatoen 9 items
 7. Linnen 4 items
 8. Molton 1 item
 9. Poplin 1 item
 10. Satijn 1 item
 11. Tricot 2 items
 12. Tule 15 items
 13. Verduisteringsstof 3 items
 14. Vilt 1 item
 15. Vitrage 5 items
Minder
Materiaal
 1. Katoen 29 items
 2. Linnen 6 items
 3. Polyamide 1 item
 4. Polyesther 53 items
 5. Viscose 1 item
Minder
Merk
 1. Free Spirit 2 items
 2. Moda Fabrics 1 item
 3. Textielstad Basic Quality 15 items
Minder

88 Items

Pagina

88 Items

Pagina