Kerst Stoffen

Kerst Stoffen

Bekijk hier onze grote hoeveelheid aan nieuwe producten rondom het thema kerst. In deze categorie vind je niet alleen de klassieke kerstmotieven, maar ook moderne dessins en kleuren! Bestel je bij Textielstad voor 20:00? Dan heb je je producten morgen al in huis en kun je meteen starten met jouw creaties voor deze feestdagen!

Meer Info

Kerststoffen ter decoratie en voor accessoires

Eindig dit jaar eens lekker creatief met het maken van jouw eigen decoratie en accessoires voor tijdens de feestdagen. Of misschien wel jouw eigen Kerstman of Kerstvrouw outfit? In deze afdeling vind je alle producten die je nodig hebt.

Gezelligheid tijdens de feestdagen

Mooie decoratie en fijne accessoires dragen bij aan een gezellige sfeer tijdens de feestdagen. Ben je meer op zoek naar een cadeau voor een ander? Denk eens aan een boek, of misschien wil je iemand wel een prachtige naaimachine cadeau doen? Hou je van orde? Denk dan eens aan een van onze naaimanden.

Wat kan je maken van kerststoffen?

Wat dacht je van een zelfgemaakt recyclebare cadeauverpakking? Of je eigen tafelkleed? Feestelijke servetten? Ideeën genoeg! Met behulp van onze fournituren (bijv. alle bandjes en lintjes) maak je jouw creatie helemaal af. Zo staan jouw gasten versteld van de aankleding van jouw huis tijdens de feestdagen!

Minder Info

84 Items

Pagina

84 Items

Pagina