STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Jute

Jute

Jute stof is geen alledaags materiaal om mee te naaien. Toch kan het bij sommige creaties toch gewenst zijn, of denk bijvoorbeeld eens aan cadeauzakken. Hieronder vind je ons aanbod, dit is natuurlijk ook verkrijgbaar bij ons in de winkel. Kom gezellig eens langs in Tilburg, daar helpen we je graag verder!

Meer Info

Hoe wordt jute gemaakt?

Jute wordt gemaakt van lange, zachte, glanzende en plantaardige bastvezels. Uiteindelijk worden daar ruwe, sterke draden van gesponnen wat uiteindelijk dan weer wordt verwerkt tot een stofdoek. Jute is een van de goedkoopste natuurlijke vezels. Op katoen na is het de meest gebruikte natuurlijke vezel zelfs. Het wordt dan ook al honderden jaren gebruikt. In 1838 werd voor het eerst in Dundee, in Schotland, ontdekt hoe de jute draden machinaal gesponnen kunnen worden. Hierna nam de populariteit en het gebruik alleen maar toe.

Op zoek naar een ander type ongebleekt katoen? Kijk dan eens hier. Voor ons volledige stoffenassortiment kun je deze pagina bekijken.

Snel en voordelig online jute kopen?

Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Bij Textielstad willen we maar al te graag meewerken aan die wens. Bestel jij daarom voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een minimaal bestelbedrag van 35 euro versturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren