Templates

Templates

Op zoek naar templates voor het quilten? Dan ben je hier aan het goede adres! Bij Textielstad vind je alles wat je nodig hebt voor de mooiste quiltcreaties. Hieronder vind je ons assortiment aan templates. Deze zijn zowel online als in onze winkel te verkrijgen.

Meer Info

Wat is een quilttemplate?

Met een template (ook wel een sjabloon genoemd) maak je telkens exact dezelfde vorm zodat deze perfect op elkaar aansluiten. Deze kunststof templates zijn meerdere malen te gebruiken en maken de mooiste patronen mogelijk.

Zoek je andere tools om je quiltproject tot een goed einde te brengen? Textielstad heeft een brede selectie quiltstoffen en -tools. Van alles om mee te tekenen en te markeren tot werkboeken en speciale naalden.

Loop je tegen vragen of problemen aan tijdens het quilten? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder! We zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of via de chat. Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom bij ons in de winkel.

Quilttemplates online bestellen?

Heb je alles bij elkaar geshopt wat je nodig hebt voor jouw project? Bestel dan snel, want bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje vandaag nog de deur uit gaat. Bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo kun je niet alleen snel, maar ook nog eens voordelig aan de slag!

Minder Info

3 Items

3 Items