William Morris

William Morris

De mooiste, traditionele stoffen van William Morris vind je hier! Daarnaast kun je bij Textielstad ook terecht voor quiltnaalden, -patronen en alle overige accessoires en toebehoren. Zo kun je gemakkelijk voor al je benodigdheden op één plek terecht. Bekijk ons brede aanbod online of kom gezellig eens langs!

Meer Info

Wie is William Morris?

De William Morris-stoffen uit onze collectie zijn gebaseerd op vroegere tekeningen gemaakt door William Morris zelf. Deze zijn vandaag de dag nog steeds te zien in het beroemde Victoria and Albert Museum in London. Later zijn deze tekeningen gereproduceerd op de stoffen. Sommigen van deze ontwerpen stammen uit de 19e eeuw! Hij wordt dan ook gezien als de grootste textielontwerper van de 19e eeuw en een van de meest opvallende figuren van de Arts and Crafts Movement.

De stoffen zijn gemaakt van 100 % katoen wat de stoffen zeer geschikt maakt voor het quilten. Daarnaast maakt het eigenlijk niet uit welk patroon je gebruikt, door de brede historie zit je met een William Morris-stof altijd goed!

Toch op zoek naar andere stoffen? Kijk dan eens hier voor ons volledige stoffenassortiment!

De beste service vind je bij Textielstad!

Bij Textielstad streven we iedere dag opnieuw naar blije klanten. We willen daarom niet alleen producten met de beste kwaliteit, maar ook de beste service. Bestel je daarom voor 20:00, zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe quiltproject!

Minder Info
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.