Tula Pink

Tula Pink

De mooiste quiltstoffen voor de scherpste prijs vind je bij Textielstad. Bekijk het aanbod hieronder of kom een keertje langs bij ons in Tilburg om het volledige aanbod in het echt te bekijken. Bestel je voor 20:00? Dan gaat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe quiltcreatie.

Meer Info

Wie is Tula Pink?

Tula Pink is naast illustrator, quilter, auteur bovenal een stofontwerpster. Haar ontwerpen staan erom bekend vaak een verborgen dier te bevatten, op een artistieke manier. Daarnaast gebruikt ze op een unieke manier kleur en patroon. Inmiddels worden haar stoffen (en geweven linten, papierproducten, borduurpakketen en borduurpatronen) over de hele wereld verkocht.

Daarnaast ontwerpt ze ook voor het Amerikaanse Free Spirit, hun stoffen vind je hier. Toch op zoek naar iets anders? Kijk dan eens hier voor ons volledige stoffenassortiment!

De beste quiltnaalden

Om het mooiste eindresultaat te bereiken, en jezelf het zo makkelijk mogelijk te maken bij het quilten, is het belangrijk de juiste tools te gebruiken. Zo hebben we een speciale afdeling met bijvoorbeeld allemaal quiltnaalden en -spelden. Die vind je hier! Op zoek naar andere accessoires of benodigdheden voor het quilten? Kijk dan eens hier.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Dieren 1 item
  2. Fantasie 10 items
Minder

11 Items

11 Items