Timeless Treasures

Timeless Treasures

Op zoek naar mooie quiltstoffen? Dan zit je bij Textielstad goed! We hebben diverse merkstoffen in ons assortiment die hartstikke geschikt zijn voor quiltcreaties. Hieronder vind je ons aanbod aan verschillende Timeless Treasures-stoffen. Bestel online of kom eens langs in Tilburg om de stoffen in het echt te bekijken!

Meer Info

Wat is Timeless Treasures?

Timeless Treasures is een Amerikaans familiebedrijf dat zich in de afgelopen 15 jaar op de kaart heeft gezet als een belangrijke speler in de quilt- en hobby-industrie. Het Amerikaanse merk produceert hoogwaardige 100% katoenen stoffen met een eigen en originele print. De stoffen zijn onderling goed te combineren.

Katoenen stoffen hebben meerdere voordelen, katoen is dan ook niet voor niets het meest gebruikte natuurproduct in de textielbranche. Katoen heeft een hoog draagcomfort doordat het zowel zacht en ademend is. Het grootste voordeel van katoen is misschien wel, zeker bij quilten, dat het een lange levensduur heeft. Want na alle moeite die je er in stopt om een mooi quiltkleed te maken, wil je natuurlijk wel dat het zo lang mogelijk behouden wordt.

Ben je op zoek naar andere stoffen? We hebben bij Textielstad stoffen die zowel geschikt zijn voor kledingcreaties als voor quiltprojecten. Bekijk hier onze gehele collectie!

Snel en voordelig quilten!

Bestel je online voor 20:00? Dan gaat je pakketje diezelfde dag nog de deur uit! Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe quiltproject :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

3 Items

3 Items