Tim Holtz

Tim Holtz

Op zoek naar quiltstoffen? Dan ben je hier goed! De stoffen van Tim Holtz zijn hier zeer geschikt voor. Daarnaast willen we bij Textielstad niet alleen producten van de beste kwaliteit, maar ook de beste service. Bestel je daarom voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe! Kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe quiltproject.

Meer Info

Wie is Tim Holtz?

Tim Holtz is onder andere de creatief directeur van een internationale fabrikant van innovatieve inkten en verf. Inmiddels heeft hij zijn creativiteit uitgebreid naar het ontwerpen van stoffen. De stoffen met unieke prints hebben vaak een vintage look en zijn altijd gemaakt van 100% katoen. Dat maakt de stoffen heel geschikt om mee te quilten.

Naast het quilten zijn de stoffen ook heel goed te gebruiken voor interieur, en zelfs ook gewoon voor kleding. Een veelzijdige stof kun je wel zeggen!

Toch op zoek naar een ander type stof? Kijk dan eens hier voor onze volledige collectie!

Tips voor het quilten

Quilten is niet altijd gemakkelijk. Maar om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken, en het mooiste eindresultaat te bereiken, adviseren we om katoenen stoffen te gebruiken (zoals de stoffen van Tim Holtz) en de lapjes stof te snijden met een rolmes in plaats van te knippen. Een rolmes is makkelijk in gebruik en ook nog eens veel sneller dan een schaar. Veel quiltplezier!

Minder Info

1 Item

Kleur

1 Item

Kleur