Rowan

Rowan

De mooiste stoffen vind je bij Textielstad. Of je nu op zoek bent naar kledingstoffen of quiltstoffen, voor beide kun je bij ons terecht. Ons gehele aanbod is online verkrijgbaar, maar natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel om het assortiment in het echt te bekijken. We staan altijd voor je klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies :).

Meer Info

Wat is Rowan?

De stoffen van het merk Rowan worden ontworpen door een aantal van de meest erkende stoffenontwerpers, zoals Amy Butler, Tula Pink, Kaffe Fassett en Joel Dewberry. Kleur speelt een grote rol in alle ontwerpen en stoffen. Zo wordt de, eerdergenoemde, Amerikaanse kunstenaar Kaffe Fassett zelfs ook wel de ‘kleurenpaus’ genoemd. Hij combineert prachtige kleuren met grafische fantasievolle motieven die hij verwerkt in zijn quilts.

Amy Butler inspireert haar prints naar eigen zeggen op de wereld. Haar gebloemde en vaak gestileerde patronen doen denken aan de Amerikaanse flowerpowerpop. Haar creaties staan bekend om de levendige kleuren en de gewaagde combinaties van patronen. Zelf geeft ze haar stijl de naam ‘midwest modern’.

Zijn de stoffen van Kaffe Fassett, Amy Butler of van hun collega’s toch niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens hier voor de rest van ons aanbod!

Snel en voordelig quilten!

Bestel je voor 20:00? Dan sturen wij de stof vandaag nog naar je toe! Bij een bestelling vanaf 50 euro doen we dat zelfs gratis. Zo kun jij snel en voordelig beginnen aan je nieuwe quiltcreatie.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Bloemen 3 items
  2. Dieren 1 item
  3. Fantasie 6 items
  4. Geometrisch 2 items
  5. Stippen 51 items
  6. Strepen 3 items
Minder

66 Items

Pagina

66 Items

Pagina