Philip Jacobs

Philip Jacobs

Quilten is een vak op zich, dat weten we bij Textielstad maar al te goed! Er worden dan over het algemeen ook speciale stoffen gebruikt voor quiltprojecten. In ons mega brede stoffen assortiment hebben we natuurlijk ook een heel breed aanbod aan quiltstoffen, van de mooiste merken. Zo hebben we onder andere diverse stoffen van Philip Jacobs. Deze vind je hieronder, en natuurlijk in onze winkel in Tilburg van maar liefst 2000 m2.

Meer Info

Wie is Philip Jacobs?

Ontwerper Philip Jacobs maakt in zijn ontwerpen gebruik van heldere kleuren en gewaagde designs. Hij haalt zijn inspiratie onder andere uit de ontwerpen van de Amerikaanse kunstenaar Kaffe Fassett. Ook hij is bekend geworden door zijn kleurrijke ontwerpen waardoor hij zelfs de bijnaam ‘de kleurenpaus’ heeft gekregen! Ook van Kaffe Fassett vind je diverse stoffen terug in ons assortiment.

Benieuwd naar ons volledige overzicht van quiltstoffen? Kijk dan eens hier! Op zoek naar andere accessoires of toebehoren voor jouw quiltproject? Bekijk dan eens onze volledige quiltafdeling.

Snel en voordelig quiltstoffen kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling vandaag nog de deur uit gaat. Bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Op die manier kun je niet alleen supersnel, maar ook nog eens mega voordelig aan de slag met je nieuwe quiltcreatie.

Minder Info
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.