STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Nel Whatmore

Nel Whatmore

Quilten is een populaire bezigheid voornamelijk omdat je er alle creativiteit in kwijt kunt. Des te leuker is het om stoffen te gebruiken die ontworpen zijn door echte kunstenaars. Zoals bijvoorbeeld de stoffen van Nel Whatmore. Bekijk haar collectie hieronder, of kom eens langs in Tilburg! Voor 20:00 besteld, is dezelfde dag verzonden!

Meer Info

Wie is Nel Whatmore?

Nel Whatmore is een succesvolle Britse kunstenares die bekendheid verwierf met haar schilderijen, maar door de jaren heen haar talent uitgebreid heeft naar het ontwerpen van stoffen. Whatmore haar stoffencollecties zijn onder andere geïnspireerd op haar liefde voor de natuur. De ontwerpen doen denken aan schildertechnieken omdat ze eerst met de hand in pastel zijn getekend, en daarna pas digitaal worden herhaald.

Zijn de stoffen van Nel Whatmore toch niet waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens hier voor de rest van onze (quilt)stoffencollectie.

Advies nodig? Textielstad helpt!

Loop je tegen vragen of problemen aan bij het kiezen van stoffen voor je nieuwe quiltcreatie? Of heb je juist vragen over het quilten zelf? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder! We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel waar we je persoonlijk kunnen voorzien van ons beste en deskundige advies.

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Peacock Blue
    Peacock Blue
    € 18.50 € 16,50
  2. Looby Loo Blue
    Looby Loo Blue
    € 18.50 € 16,50
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren