Michael Miller

Michael Miller

In ons brede stoffenassortiment vind je stoffen voor álle mogelijke creaties. Van kleding tot interieur, en van outdoor tot quiltprojecten, bij Textielstad vind je het allemaal. Zo ook de stoffen van Michael Miller, die uitermate geschikt zijn voor het quilten. Bekijk het aanbod hieronder of kom eens langs om alles in het echt te bekijken. We zien je graag verschijnen!

Meer Info

Wat is Michael Miller?

Michael Miller is een Amerikaans stoffenmerk dat in 1999 opgericht werd door Michael Steiner en Kathy Miller. Met hun eigen ontwerpers zoals Sarah Jane, Laura Gunn en Violet Craft worden er stoffen gemaakt die met kwaliteit en design niet te evenaren zijn. De ontwerpen zijn trendy en kleurrijk en variëren van klassieke prints tot gewaagde grafische afbeeldingen. Zo kun je voor ieder (quilt)project de gewenste stof vinden.

Ben je naast stof ook op zoek naar andere toebehoren of patronen voor je quiltcreatie? Ook daarvoor kun je natuurlijk bij Textielstad terecht! Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt.

Juist op zoek naar andere stoffen? Die vind je hier!

Tips voor het quilten

Loop je tegen vragen of problemen aan tijdens het quilten? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder! We adviseren in ieder geval stoffen te gebruiken die niet rekken, zoals de katoenen stoffen van Michael Miller. Het liefst, zeker voor als je nog niet zo bedreven bent in het quilten, raden we aan stoffen te gebruiken van dezelfde kwaliteit en dikte. Je kunt eventueel de dunnere stoffen verstevigen met vlieseline. Veel quiltplezier!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Fantasie 5 items
  2. Ruiten 2 items
  3. Stippen 1 item
Minder

8 Items

8 Items