French General

French General

Ben je op zoek naar mooie quiltstoffen van goede kwaliteit? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. French General-stoffen zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook erg mooi in design. Bekijk ons volledige aanbod hieronder online of kom een keertje langs in onze winkel om ze in het echt te bekijken. We zien je graag verschijnen :).

Meer Info

Wat is French General?

French General is een stoffenmerk dat in het begin van 00’s opgericht werd door de, al doet de naam anders vermoeden, Amerikaanse Kaari Meng. Jarenlang ging zij in de zomer op vakantie naar Frankrijk waar ze begon met het verzamelen van antieke Franse stoffen. Daarop is ook haar collectie voor Moda op gebaseerd. Moda-stof wordt gemaakt van 100% katoen of een mix van katoen en linnen. Dit maakt het heel geschikt voor het quilten.

Ben je toch op zoek naar een ander type (quilt)stof? Kijk dan gerust verder naar de rest van ons uitgebreide stoffenassortiment! Heb je vragen over een bepaalde stof? Stel ze gerust, wij helpen je graag verder!

Tips voor het quilten

Voor het mooiste eindresultaat is het belangrijk de juiste tools te gebruiken tijdens het quilten. Zo is het belangrijk om de stoffen en de tussenvoering goed vast te spelden, zodat het niet verschuift tijdens het naaien en de vakjes mooi op elkaar aansluiten. Daarvoor hebben we speciale quiltspelden. Deze zijn extra lang en plat waardoor je er gemakkelijk overheen kunt naaien. Loop je tegen problemen aan tijdens het quilten? Vraag ons gerust om advies!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Bloemen 5 items
  2. Stippen 3 items
Minder

8 Items

8 Items