Free Spirit Fabrics

Free Spirit Fabrics

Textielstad heeft een enorm assortiment aan (quilt)stoffen. Door gebruik te maken van het filter kun je je zoekopdracht verkleinen en vind je supersnel waar je naar op zoek bent! Bestel je voor 20:00? Dan heb je je bestelling ook nog eens supersnel in huis!

Meer Info

Wat is Free Spirit?

Free Spirit is een Amerikaans merk dat bekend staat om zijn moderne, vrolijke en kleurrijke lifestyle- en patchworkstoffen. Binnen het bedrijf werken bekende Amerikaanse ontwerpers en kunstenaars als Philip Jacobs, Brandon Mably, Tula Pink en Tim Holtz.

Iedere ontwerper van Free Spirit heeft zijn of haar eigen manier van ontwerpen en ieder wordt door andere dingen geïnspireerd. Daardoor ontstaat er een grote verscheidenheid binnen de stoffen die niet alleen geschikt zijn voor woningdecoratie of kleding, maar zeker ook voor quiltcreaties.

Quiltboeken vind je ook bij Textielstad!

Nog geen idee wat je wilt gaan maken voor quiltcreatie en op zoek naar ideeën? Ook dan kun je bij Textielstad terecht! Kijk eens op deze pagina voor alle boeken boordevol ideeën en tips. Loop je tegen vragen of problemen aan tijdens het quilten? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder! We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat, en natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel voor persoonlijk advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Bloemen 4 items
  2. Fantasie 12 items
  3. Strepen 1 item
Minder

17 Items

17 Items