Naalden & Spelden

Naalden & Spelden

Op deze pagina vind je allerlei spelden en naalden die zeer handig zijn tijdens of voor het quilten. Zoals bijvoorbeeld spelden met een platte kop die je kunt laten zitten tijdens het naaien zodat de vulling of de verschillende lagen niet verschuiven. Bekijk deze spelden en de rest van ons aanbod hieronder, of kom eens langs bij onze winkel in Tilburg van maar liefst 2000 m2!

Meer Info

Quiltnaalden en spelden

De spelden met een platte kop zijn naast extra vlak ook extra dun en scherp waardoor ze makkelijker door de stof(lagen) heen gaan. Daarnaast hebben we ook allerlei machinenaalden die goed te gebruiken zijn voor het quilten (of het borduren van je quiltcreatie).

Tips & Inspiratie!

Zin om te quilten maar nog op zoek naar inspiratie? Kijk eens naar een van deze boeken boordevol inspiratie en tips. Daarnaast hebben we ook allerlei templates (sjablonen) die je kunt gebruiken om je quilt helemaal af te maken. Op zoek naar andere quiltaccessoires en -toebehoren? Kijk dan eens rond op de rest van onze quiltafdeling voor het volledige aanbod.

Quiltspelden kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog verstuurd wordt. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je op! Zo kun jij niet alleen snel maar ook nog eens voordelig aan de slag met je nieuwe quiltcreatie.

Minder Info

24 Items

24 Items