Knippen & Snijden

Quilt Scharen en Messen

Voor het mooiste eindresultaat is het belangrijk het juiste gereedschap te gebruiken. Of zoals we ook weleens roepen bij Textielstad: goed gereedschap is het halve werk! Hieronder vind je een selectie van de meest verkochte rolmessen en scharen onder de quilters. Zit hier toch niet tussen waar je naar op zoek bent? Kijk dan eens op onze reguliere afdeling voor knippen en snijden onder de pagina fournituren, daar vind je ons vollédige aanbod!

Meer Info

Kwaliteit & Ergonomie

Naast kwaliteit en precisie is ook ergonomie een belangrijke factor bij het kiezen van een (rol)mes of een schaar. Al onze producten zijn er op ingekocht dat ze makkelijk in gebruik zijn, daarnaast hebben we ook speciale “ergonomic” artikelen.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de messen adviseren we altijd een bijpassende snijmat te bestellen. Deze zijn speciaal gemaakt voor rolmessen en garanderen de levensduur ervan.

Ben je nog op zoek naar andere attributen om je quiltcreatie zo mooi mogelijk te maken? Kijk dan eens naar de rest op onze quiltafdeling, hier vind je alles dat je nodig hebt. Voor advies over de verschillende toebehoren kun je ons natuurlijk altijd om hulp vragen. We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat, daarnaast staan we zes dagen per week voor je klaar in onze winkel voor persoonlijk advies.

Textielschaar of rolmes kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan gaat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit! Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs, binnen Nederland, gratis naar je toe. Kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe quiltproject :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

30 Items

30 Items