Woninginrichting

Woninginrichting

Is jouw inrichting toe aan een opknapbeurt? Met de patronen op deze pagina kun je zelf aan de slag met nieuwe gordijnen, stoelhoezen en allerlei andere handige dingen voor in en om het huis. Ook vind je hier patronen om zelf kerstdecoratie voor in het huis te maken. Het hele aanbod is hieronder te bekijken.

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

Meer Info

Interieurstoffen voor ieder project

Een nieuwe inrichting is natuurlijk altijd leuk, al helemaal als je het zelf gemaakt hebt. Zo kun je bijvoorbeeld je naaikamer (of atelier) helemaal naar jouw stijl inrichten. Met onze patronen voor machinehoezen, strijkplankhoezen en speldenkussens kun je al jouw naaigerei (en accessoires) op elkaar afstemmen.

Voor het benodigde stof en de benodigde fournituren kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Bekijk ons volledige assortiment op onze website of kom eens gezellig langs bij onze winkel van maar liefst 2000 m2!

Interieurstoffen & Machine accessoires

Ben je op zoek naar het juiste naaigerei om het mooiste resultaat te krijgen van jouw interieurproject? Op de pagina machine accessoires vind je allerlei verschillende voetjes, en bijvoorbeeld op de pagina naalden vind je alle denkbare machine- en handnaalden die er zijn. Heb je vragen over welk naaigerei het meest geschikt is voor jouw creatie? Vraag ons dan gerust om advies, wij helpen je graag verder.

Daarnaast hebben we ook nog een volledige afdeling met een ruim aanbod aan interieurstoffen.

Minder Info
Filteren
Filteren
Toepassing
  1. Gordijnen 1 item
  2. Woninginrichting 27 items
Minder
Patroon voor
  1. Vrouwen 1 item
  2. Diverse 26 items
Minder
Merk
  1. Burda 1 item
  2. McCall 10 items
  3. Simplicity 1 item
  4. Ellie Mae Designs 4 items
  5. Kwik-Sew 11 items
Minder

27 Items

27 Items