Tassen

Tassen kun je nooit genoeg hebben, zeker niet als het gaat om zelfgemaakte tassen! Dat begrijpen we bij Textielstad maar al te goed, daarom hebben we een breed assortiment aan patronen voor tassen. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor alle overige benodigdheden zoals sluitingen en accessoires. Kijk daarvoor op onze speciale afdeling tasaccessoires.

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

Meer Info

Tassenpatronen voor beginners en professionals

Textielstad is er voor iedereen. Of je nu pas net begint of al ervaren bent. Daarom kun je de patronen filteren op ervaring. Onze tas-patronen zijn onderverdeeld in de categorieën ‘zeer makkelijk’, ‘makkelijk’ en ‘gemiddeld’. Daarnaast kun je je zoekopdracht ook filteren voor wie de tas bedoelt is en het merk. In ons assortiment patronen hebben we namelijk verschillende merken, van Burda tot Vogue.

Op zoek naar leuke stoffen voor je tas? Kijk dan eens hier voor ons volledige stoffenaanbod of kom eens langs bij onze winkel van maar liefst 2000 m2!

Patronen bestellen?

Bij Textielstad willen we het allerbeste voor onze klanten. Daarom streven we niet alleen naar de beste kwaliteit van onze artikelen, ook naar de beste service. Bestel jij daarom voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog verzonden wordt. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het, binnen Nederland, zelfs gratis naar je toe. Kun je niet alleen snel, maar ook nog eens voordelig aan de slag :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Toepassing
  1. Hobby 1 item
  2. Poppen & Beren 1 item
  3. Tassen 27 items
Minder
Patroon voor
  1. Vrouwen 6 items
  2. Diverse 21 items
Minder
Merk
  1. Burda 5 items
  2. McCall 8 items
  3. Simplicity 2 items
  4. Ellie Mae Designs 4 items
  5. Kwik-Sew 8 items
Minder

27 Items

27 Items