Huisdieren

Niet op zoek naar patronen voor jezelf, maar voor je huisdier? Ook dan ben je bij Textielstad aan het goede adres! Op deze afdeling vind je allerlei patronen voor je pluizige bondgenoot. Zowel naaipatronen voor capes en jasjes als voor mooie kussens. Bekijk het volledige aanbod hieronder of kom eens langs bij ons in de winkel in Tilburg. Daar staan we altijd voor je klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies.

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

Meer Info

Patronen voor je huisdier

Of je nu net begint of al jaren achter het naaimachine zit, iedereen kan zijn of haar huisdier verwennen met een eigen creatie. Met het filter ‘ervaring’ kun je je zoekopdracht opsplitsen in ‘makkelijke’ patronen en ‘gemiddeld’. Daarnaast kun je ook zoeken naar een speciaal merk, in ons assortiment bevinden zich onder andere Burda, McCall’s, Simplicity en Kwik Sew.

Ben je naast een patroon nog op zoek naar de juiste stoffen om je creatie compleet te maken? Kijk dan eens op deze pagina voor ons volledige stoffenaanbod. Voor fournituren kun je hier terecht.

Advies nodig? Textielstad helpt verder!

Loop je tijdens het maken van je creatie tegen vragen of problemen aan? Laat het ons dan gerust weten, wij helpen je graag verder. We zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of via de chat. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkel voor persoonlijk advies.

Minder Info
Filteren
Filteren
Patroon voor
  1. Vrouwen 1 item
  2. Diverse 12 items
Minder
Merk
  1. Burda 2 items
  2. McCall 4 items
  3. Simplicity 1 item
  4. Butterick 1 item
  5. Kwik-Sew 5 items
Minder

13 Items

13 Items