Hoeden en Petten

Wil jij je zelfgemaakte outfit compleet maken met een zelfgemaakte hoed, pet of muts? Dat kan! Bij Textielstad hebben we diverse patronen voor verschillende hoeden en petten. Voor het stof en overige toebehoren kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Zo vind je alles wat je nodig hebt voor je creatie onder één dak :).

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! 

Meer Info

Patronen voor hoeden en petten

Op deze pagina vind je patronen voor hoeden, petten en mutsen in allerlei maten. Voor zowel jezelf als voor de kleintjes. Door gebruik te maken van het filter kun je gemakkelijk je zoekopdracht vereenvoudigen. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op ervaring. We hebben patronen in de categorieën ‘zeer makkelijk’, ‘makkelijk’ en ‘gemiddeld’. Op die manier kunnen zelfs de echte beginnelingen bij ons aan de slag.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te filteren op merk. In ons assortiment zitten onder andere de bekende merken Burda, Simplicity, Vogue, McCall en Butterick.

Ben je op zoek naar patronen voor andere accessoires zoals tassen? Kijk dan eens hier.

Patronen online bestellen?

Bij Textielstad streven we naast de beste kwaliteit van onze artikelen, ook naar de beste service voor onze klanten. Bestel jij daarom voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog verzonden wordt. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het, binnen Nederland, zelfs gratis naar je toe. Kun je niet alleen snel, maar ook nog eens voordelig aan de slag :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Patroon voor
  1. Peuter / Baby 2 items
  2. Meisjes 1 item
  3. Mannen 1 item
  4. Vrouwen 9 items
Minder
Merk
  1. Burda 1 item
  2. McCall 3 items
  3. Simplicity 1 item
  4. Vogue 1 item
  5. Butterick 2 items
  6. Kwik-Sew 4 items
Minder

12 Items

12 Items