Hobby

Ben je op zoek naar patronen voor poppenkleertjes, knuffels, tassen of bijvoorbeeld hondenkleden? Dan zit je op deze afdeling goed! Hier vind je alle denkbare patronen voor de hobby. Bekijk rustig ons gehele assortiment hieronder, of kom eens gezellig langs! Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies.

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

Meer Info

Van poppenpatronen tot tassen

In ons assortiment patronen binnen het thema “hobby” vind je patronen voor hoeden en petten, huisdieren, tassen en poppen en knuffels. Voor iedereen zit er wat tussen binnen deze patronen. Zowel voor jongens en meisjes, als voor mannen en vrouwen en baby’s en peuters. Maar ook voor dieren en poppen vind je op deze afdeling allerlei patronen.

Natuurlijk kun je bij Textielstad ook terecht voor alle stoffen en fournituren die je voor je creatie nodig hebt. Kijk eens rustig rond op onze website, of kom eens langs bij onze winkel in Tilburg van maar liefst 2000 m2!

Patronen kopen?

Heb je het juiste patroon, en de eventuele overige benodigdheden, gevonden? Bestel dan snel! Want bestel je voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe! Kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe project.

 

Minder Info
Filteren
Filteren
Kledingstuk
 1. Hobby 1 item
 2. Hoeden & Petten 9 items
 3. Huisdier 13 items
 4. Poppen & Beren 58 items
 5. Schort 2 items
 6. Tassen 27 items
Minder
Patroon voor
 1. Peuter / Baby 6 items
 2. Jongens 2 items
 3. Meisjes 4 items
 4. Mannen 1 item
 5. Vrouwen 18 items
 6. Diverse 82 items
Minder
Merk
 1. Burda 19 items
 2. McCall 35 items
 3. Simplicity 6 items
 4. Vogue 1 item
 5. Butterick 6 items
 6. Ellie Mae Designs 11 items
 7. Kwik-Sew 28 items
Minder

106 Items

Pagina

106 Items

Pagina