Super Nova Patterns

Super Nova Patterns

Op zoek naar leuke patronen, die niet te ingewikkeld zijn om te maken? Dan zijn wellicht de patronen van Super Nova wat voor jou! Hieronder vind je ons aanbod patronen van dit merk. Kom je ze liever in het echt uitzoeken? Dat mag natuurlijk ook. Je bent altijd welkom bij onze winkel in Tilburg, daar staan we altijd voor je klaar met ons beste advies :).

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! 

Meer Info

Super Nova is voor iedereen!

We hebben in ons assortiment Super Nova-patronen voor zowel meisjes, jongens, unisex en dames. Alle patronen hebben een werkbeschrijving in het Nederlands, Engels en in het Duits. Daarnaast zijn de patronen van Super Nova erop ontworpen dat ze niet te ingewikkeld zijn, zodat iedereen er mee aan de slag kan gaan. Loop je toch tegen problemen of vragen aan tijdens de verwerking van een patroon? Laat ons het gerust weten, wij helpen je graag verder. We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat. Natuurlijk mag je ook altijd bij ons langskomen zodat we je kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Ben je toch op zoek naar een ander patroon? Kijk dan eens hier voor ons volledige assortiment. Zoek je naar een geschikt stofje voor bij het gekozen patroon? Dan kun je eens een kijkje nemen op onze stoffenafdeling.

Super Nova patroon kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan sturen we je pakket vandaag nog op. Bij een bestelling vanaf 50 euro doen we dat zelfs gratis!

Minder Info