STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Gilet - Vest - Bodywarmer

Heren - Gilet - Vest - Bodywarmer

Bij Textielstad kun je voor iedere outfit en voor iedere stijl terecht. Of je nu gaat voor een sportief giletje of een casual vest: alle patronen voor alle soorten giletjes, vesten of bodywarmers vind je op deze pagina. Hieronder kun je rustig het hele aanbod bestuderen, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel.

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

Meer Info

Kleine én grote maten patronen

Voor iedere maat hebben we een geschikt patroon, van maat 32 tot en met maat 66 en alles daar tussen in. Met het filter kun je gemakkelijk zoeken naar het patroon dat het meest bij je past. Toch op zoek naar een ander type herenpatroon? Kijk dan eens hier voor ons complete overzicht.

Heb je advies nodig bij het maken van je keuze of heb je vragen over een bepaald patroon? Vraag ons gerust om hulp!

Ruimste keuze online stoffen

Stoffen om jouw patroon mee uit te werken hebben we natuurlijk genoeg! Met keuze uit duizenden stoffen en fournituren heb je alles voor een complete outfit van A tot Z onder één dak. Kom gezellig eens langs om alles in het echt te bekijken!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

18 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

18 Items

per pagina
Aflopend sorteren