STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Broek - Pantalon

Heren - Broek - Pantalon

Alle patronen voor herenbroek en -pantalons vind je hier bij Textielstad. Wij hebben patronen van de beste merken voor je verzameld. Onder andere Burda, Vogue en McCall’s bevinden zich in ons assortiment. Bekijk het volledige aanbod rustig hieronder of kom eens langs bij onze winkel in Tilburg. We zien je graag verschijnen! :)

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! 

Meer Info

Online herenpatronen vinden?

Van korte tot lange broeken en van bermuda’s tot shorts en pantalons: voor ieder type patroon kun je bij ons terecht. Om gemakkelijk een patroon te vinden dat goed bij je past kun je je zoekopdracht vereenvoudigen door gebruik te maken van het filter. Hierbij kun je selecteren onder andere selecteren op maat en ervaring. De moeilijkheidsgraad varieert van ‘zeer makkelijk’ tot ‘moeilijk’ en het niveau daar tussen in. Zo bieden we voor zowel de beginners als de professionals diverse mogelijkheden aan.

Op zoek naar andere patronen? Kijk dan eens hier naar ons complete overzicht.

De grootste textielwinkel van Nederland!

Ben je op zoek naar mooie stoffen om je patronen in uit te werken? Dan ben je natuurlijk bij Textielstad aan het juiste adres: de grootste textielzaak van Nederland! In onze winkel van maar liefst 2000 m2 vind je alles dat je nodig hebt voor je creatie van de beste kwaliteit én tegen de scherpste prijs. Kom eens gezellig langs!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren