Blazer

Blazer

‘Kleren maken de man!’ wordt vaak geroepen. Een goed passend blazer is daarbij een belangrijk onderdeel. Hieronder vind je de patronen van de mooiste blazers. Helemaal met een zelfgemaakt overhemd (patronen vind je hier) is je outfit gegarandeerd een succes!

Van een aantal patroonmerken is er alleen een Engelse beschrijving beschikbaar, maar met deze woordenlijst hoeft dat geen probleem te zijn! :) 

Meer Info

Van patroon tot fournituren!

Zowel de professionals als de hobbyisten kunnen bij Textielstad terecht. Met het filter kun je patronen selecteren op moeilijkheidsgraad, merk, maat of het soort creatie. In ons assortiment hebben we de mooiste merken, zoals Burda, Vogue en Butterick.

Ben je op zoek naar een mooie stof die goed past bij het door jou gekozen patroon? Kijk dan eens hier, in onze collectie zijn er voor iedere creatie tientallen opties. Ook wat betreft fournituren is er genoeg keuze. Zo heb je alles voor jouw creatie onder één dak.

Advies nodig? Textielstad helpt!

Hulp of advies nodig bij je keuze in patronen, stoffen of fournituren? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken, maar ook via de chat of per mail. Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom bij ons in de winkel in Tilburg. Tot snel! :)

Minder Info
Filteren
Filteren
Toepassing
 1. Blazer 2 items
 2. Gilet 1 item
 3. Pantalon 2 items
Minder
Maat
 1. Maat 44 2 items
 2. Maat 46 2 items
 3. Maat 48 2 items
 4. Maat 50 2 items
 5. Maat 52 2 items
 6. Maat 54 1 item
 7. Maat 56 1 item
 8. Maat 58 1 item
 9. Maat 60 1 item
Minder
Merk
 1. Burda 1 item
 2. Simplicity 1 item
Minder

2 Items

2 Items