LauraStar

LauraStar

LauraStar is de wereldleider van de geïntegreerde strijksystemen. Ze is ook de uitvinder van een nieuwe manier van strijken, stomerij aan huis, dankzij haar technologie van stoom onder druk. De strategische visie van de onderneming is het beantwoorden aan de huishoudelijke behoeftes van de consument, voornamelijk in wat de strijk betreft, door het leveren van de beste oplossing zowel op gebied van product als van service.

LauraStar heeft het toestel uitgevonden dat uw strijktijd met de helft verminderd. Vandaag gaat ze verder in haar zoektocht naar oplossingen, zodat u zich nog meer kan vrijmaken van deze karwei, en waarom niet, u er ooit totaal van te verlossen.

Waarom zijn de LauraStar producten zo uniek? Heel eenvoudig: de unieke stoomkwaliteit van LauraStar! Met een continue aanvoer en een constante druk van 3,5 bar. Door de dubbele verhitting krijg je een dubbel volume superkrachtige stoom die diep doordringt in de vezels en zo de meest hardnekkige plooien gladstrijkt. Het strijken gaat ongelooflijk snel en licht. De vezels worden van binnenin gladgestreken waardoor de stof veel langer haar onberispelijk strijkresultaat behoudt.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

29 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

29 Artikel(en)

Voor onderhoud en reperatie heeft Laurastar een speciale pagina.

LauraStar koop je snel en voordelig bij Textielstad
De grootste sortering en best prijs. Zoek snel en makkelijk bij de beste! Textielstad Bel 013-5322887 of mail info@textielstad.nl voor meer informatie.