Nav activeren
Sluiten
  • Menu

Marfy Moda 2018 Evergreen

€ 20,00
N Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden
Luxe grote catalogus, de Evergreen collectie II ter gelegenheid van 50-jarige bestaan van de Marfy catalogus.
Afgelopen jaar is de 1e evergeen gepresenteerd. 
  • Te gebruiken als inspiratie, naslag of modelboek. 
  • Meer dan 380 exclusieve creaties.
Het CA. 50 jaar geleden dat de eerste Marfy Fashion catalogus werd gepubliceerd. 50 jaar modegeschiedenis! Speciaal voor dit jubileum, Marfy eerste Evergreen collectie - 380 mode-patronen die nooit uit de mode zullen gaan. Zoals je weet, hebben sommige ontwerpen de tand des tijds doorstaan, steeds onbetwiste klassieke stijl. Evergreen, deze ontwerpen zijn een fundamenteel onderdeel van elke garderobe, en een voortdurende bron van inspiratie. Elegantie en klasse, ze zijn altijd trendy en makkelijk te combineren tot een unieke signatuur. In deze veelzijdigheid, de Marfy Evergreen Collection - jurken, tops, broeken en rokken, samen met klassieke jasjes, blouses, vesten, jumpsuits en meer. Kledingstukken die kunnen worden gecombineerd en uitgewisseld op basis van uw eigen persoonlijke gevoel voor stijl. Elk patroon is even veelzijdig, met optionele versies en versieringen die je in staat stellen om je eigen unieke, individuele look te creëren.
Elk ontwerp is voorzien van afbeelding op een hele bladzijde die elk detail van het kledingstuk duidelijk laat zien. Van ieder model wordt de voor en achterkant getoond, zodat je de constructie goed kunt bekijken.
GRATIS: 10 patronen in 5 maten (42, 44, 46, 48 en 50) (zie afbeelding)
Deze speciale Eveergreen II editie vervangt de traditionele Marfy jaarlijkse editie. 
De tweede Marfy Evergreen collectie is gewijd aan jassen en jurken van verschillende stijlen en is uitgebracht in januari 2018.
Meer informatie
Artikel code ISBNMARFY2018
Merk Marfy
EAN code 9771121836007
Trefwoorden Mode, Modeontwerpen
Aantal Pagina's 312
Publicatiejaar 2018
Uitgever Marfy
Schrijf je eigen review
Geef je mening over Marfy Moda 2018 Evergreen
Vragen van andere klanten
Er zijn nog geen vragen gesteld
Is jouw vraag nog niet beantwoord?