Strijksysteem

Strijksysteem

Ben je op zoek naar een echt professioneel strijkresultaat? Dan is een compleet strijksysteem voor jou de uitkomst om je kleding weer te laten stralen. Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan strijksystemen. Heb je al iets op ’t oog maar wil je nog wat kleine details weten? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag verder. Of kom eens langs in onze winkel voor persoonlijk advies :).

Meer Info

Wat zijn de voordelen van een strijksysteem?

Voor de meeste mensen is strijken niet de favoriete huishoudelijke taak, maar met een strijksysteem kan dit zomaar eens veranderen! De strijksystemen uit ons assortiment hebben een actieve strijkplank met ingebouwde stoomgenerator. De actieve strijkplank beschikt over een aanzuig- en opblaassysteem dat plooien en doordruk van naden voorkomt en ervoor zorgt dat het textiel na het strijken meteen droog is. Het resultaat? Bergen strijkgoed in een split second op een zeer professionele wijze wegwerken. Daarnaast heb je er door de hoge kwaliteit jarenlang plezier van.

Toch op zoek naar een andere manier van strijken, zoals een stoomgenerator bijvoorbeeld (een strijksysteem zonder geïntegreerde strijkplank) of een stoomstrijkijzer? Kijk dan eens hier voor ons volledige aanbod aan strijkapparatuur.

Strijksysteem kopen?

Bij Textielstad bestel je gemakkelijk en snel online jouw nieuwe strijksysteem. Heb je nog meer informatie nodig om jouw keuze te kunnen maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Of kom langs in onze winkel en bekijk de systemen eens live. We geven je graag een demonstratie.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

7 Items

7 Items