Strijkijzer MINI

Strijkijzer MINI

Goed strijkapparatuur kan heel waardevol zijn bij het maken van kleding en andere creaties. Hieronder vind je daarvoor de beste apparatuur. Je kunt dit online bestellen, maar natuurlijk ben je ook welkom bij ons in de winkel. Daar staan we altijd voor je klaar met ons deskundige advies.

Meer Info

Mini strijkijzer voor de kleinste details!

Om de kleinste details en hoekjes eenvoudig en netjes plat te strijken hebben we in ons assortiment diverse mini strijkijzers. Zoals bijvoorbeeld het mini strijkijzer van Clover. Door het kleine strijkvoetje kun je zelfs gemakkelijk bij de kleinste hoekjes. Daarnaast heeft dit strijkijzer twee standen.

Niet alleen voor de kleine details, maar ook voor bijvoorbeeld op vakantie is een mini strijkijzer ideaal. In dat geval is de persstrijkijzer van Prym zeer geschikt. Zoals de naam al aangeeft is dit apparaat ook perfect voor het persen van naden.

Toch op zoek naar andere strijkapparatuur, zoals een strijksysteem of stoomgenerator? Kijk dan eens hier!

Strijkijzer kopen?

Bij Textielstad bestel je gemakkelijk en snel online jouw nieuwe strijksysteem. Heb je nog meer informatie nodig om jouw keuze te kunnen maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Of kom langs in onze winkel en bekijk de systemen eens live. We geven je graag een demonstratie.

 

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Clover 1 item
  2. Prym 1 item
Minder

2 Items

Naam

2 Items

Naam