Laurastar LIFT Stoomgenerator RED

€ 399,00
Leverbaar binnen 4 werkdag(en)

Een nieuwe manier van strijken

De eerste stoomcentrale met een handvat, licht en compact, Laurastar Lift gaat overal met je mee, van de strijkplank tot de kledinghanger in jouw kast. Het is zowel bruikbaar voor een laatste opfrissing van een kledingstuk op een hanger als voor het strijken op de strijkplank.

  • Gaat automatisch aan en uit
  • Handvat voor het transport
  • Beveiligde opbergplaats voor het ijzer
  • Afneembaar waterreservoir

Meer Info

  • Gratis verzonden binnen Nederland
  • Het beste deskundige advies
  • De grootste van Nederland
  • Een "echte" winkel, je bent welkom

Details

Hygiënische stoom doodt 99,999% van de bacteriën

Het gamma Laurastar is voorzien van een unieke stoomfunctie om textiel diepgaand te reinigen. Onze moderne levensstijl (vocht, isolatie, verwarming) schept een ideale leefomgeving voor de organismen die allergieën veroorzaken. De reinigende stoom elimineert ze en voorkomt dat ze zich kunnen verspreiden. Dankzij de hoge temperatuur, de diepe doordringing in de vezels en de kracht van de stoomstoot, vernietigt deze unieke stoom de mijten, bacteriën en schimmels die na het wassen (op 40°) achterblijven. Met de stoom van Laurastar worden jouw kleding en huishoudelijk textiel hygiënisch schoon.

Laurastar technologieën

Het merk Laurastar stelt zich niet enkel tevreden met een wereldwijde erkenning als specialist in ultrafijne en krachtige stoom, het heeft eveneens kwaliteit en uitstekende strijkresultaten als doel. Laurastar innoveert om de grenzen van de perfectie te overschrijden. Stoompulsen, een actieve 3D-zool, automatische stoom, een actieve tafel en een professioneel strijkijzer, allemaal technologische hoogstandjes die je helpen een uniek resultaat te bereiken.

Professioneel strijkijzer
Alle Laurastar strijkijzers zijn uitgerust met een unieke professionele zool. Deze verspreidt ultrafijne en krachtige stoom, die zich aan elke stof aanpast en zodoende ook verticaal gebruikt kan worden. De afgeronde vorm voorkomt valse plooien.

Meer Info

Meer Info
Artikel code LS G LIFT ORIGINAL RED
Merk LauraStar
EAN code 0790776000945
Code Leverancier 000.0304.501

Reviews