Strijken

Strijksystemen en stoomgeneratoren

Ben jij op zoek naar een nieuw strijkijzer van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres. Wij hebben verschillende prachtige strijkijzers en stoomgeneratoren van Laurastar, Prym en Clover in ons assortiment. Er dus verschillende typen strijkijzers waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we stoomgeneratoren, strijksystemen en stoomstrijkijzers. Wil je meer weten over de verschillen hiertussen? Lees dan hieronder verder. Heb je al iets op ’t oog maar wil je nog wat kleine details weten? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je heel graag. Of kom langs in onze winkel.

Meer Info

Wat zijn jouw strijkbehoeftes?

Welk type strijkijzer de beste voor jou is, hangt van verschillende zaken af. Ben je op zoek naar iets simpels , dan is een basisstrijkijzer voor jou perfect. Strijk je vaak en in grote hoeveelheden? Dan is een stoomgenerator voor jou een goede keuze. Wil je alleen wat lichte kreukels verwijderen? Dan is een kledingstomer wellicht iets voor jou. Ben je op zoek naar een echt professioneel strijkresultaat? Dan is een compleet strijksysteem voor jou de uitkomst.

De verschillen tussen een strijkijzer, stoomgenerator en strijksysteem

Bij Textielstad geloven we in: als je iets doet, doe het dan goed. Daarom hebben we eigenlijk alleen maar stoomgeneratoren en strijksystemen in ons assortiment. Met uitzondering van het Persstrijkijzer van Prym en het mini-strijkijzer van Clover. Hiermee strijk je gemakkelijk en snel de hoekjes en randjes van bepaalde kledingstukken. Met de aanschaf van een stoomgenerator of strijksysteem ben je gegarandeerd van jarenlang plezier. Een stoomgenerator produceert veel stoom en door de krachtige stoomstoot ben je snel klaar met strijken. Vooral bij grote hoeveelheden strijkgoed is dit verschil duidelijk merkbaar. Het waterreservoir en het strijkijzer zijn twee losse onderdelen waardoor het strijkijzer erg licht van gewicht is. Wie voor de volledigheid wil gaan, gaat voor een strijksysteem. Met een ingebouwde stoomgenerator en een actieve strijkplank wordt strijken een eitje. Het resultaat? Bergen strijkgoed in een split second op een zeer professionele wijze wegwerken.

Een stoomgenerator of strijksysteem kopen bij Textielstad

Bij Textielstad bestel je gemakkelijk en snel online jouw nieuwe stoomgenerator, strijksysteem of (mini-)strijkijzer. Heb je nog meer informatie nodig om jouw keuze te kunnen maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Of kom langs in onze winkel en bekijk de systemen eens live. We geven je graag een demonstratie.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Clover 1 item
  2. Prym 1 item
  3. LauraStar 10 items
Minder

12 Items

12 Items