Quiltmachines

Quiltmachines

Bij Textielstad zijn we ontzettend fan van quilten. Daarom hebben we een aantal prachtige machines in ons assortiment waarmee quilten nóg leuker wordt. Met een persoonlijke manier van stikken maak je je quilt persoonlijker en unieker! Bij Textielstad hebben we bijna al onze quiltmachines op voorraad waardoor je ‘m morgen al in huis hebt als je vóór 20:00 besteld! Wil je meer weten over de verschillende quiltmachines, lees dan hieronder verder.

Meer Info

Wat is een quiltmachine?

Met een quiltmachine maak je heel gemakkelijk van al jouw oude lapjes stof een prachtige nieuwe creatie: jouw persoonlijke quilt. Of je nu een wandkleed, beddensprei, hoes voor je bank en/of stoel gaat maken, met een quiltmachine wordt de pret alleen maar groter. Wij hebben gekozen voor Bernina omdat dit merk sinds jaar en dag staat voor kwaliteit. En jouw persoonlijke quilt verdient niets minder dan het beste.

Bernina quiltmachines

De quiltmachines van Bernina zijn uitgerust met een Bernina SteekRegulator (BSR-voet) die zonder problemen een constante steeklengte behoudt bij het uit de vrije hand naaien van rechte of zigzagsteken. Met de adaptieve draadspanning zorgen de machines van Bernina voor een continue juiste draadspanning. Het grote LCD-scherm van de Bernina quiltmachines werkt ontzettend prettig en biedt veel mogelijkheden. Dit grote LCD-scherm vind je overigens terug bij alle machines van Bernina en Bernette.

Quiltmachine kopen?

Wil je een eigen quiltmachine kopen? Bij Textielstad bieden we je niet alleen een snelle levering, maar ook service voor, tijdens en na je aankoop. Wil je meer weten over een bepaalde machine? We voorzien je graag van een goed advies, via de telefoon, in onze winkel of via de chat en mail.

Minder Info

3 Items

3 Items