BERNINA 790 PLUS machine+BSR-voet

€ 7,999.00 € 7.199,00
Leverbaar binnen 4 werkdag(en)

Het beste voor naaien & borduren

  • Geweldige nieuwe borduureigenschappen
  • Groot naai- en borduurveld
  • Creëer jouw eigen borduurpatronen
  • Langer naaien met de extra grote onderspoel
  • Overtuig jezelf van de BERNINA innovaties

Meer Info

  • Gratis verzonden binnen Nederland
  • Het beste deskundige advies
  • De grootste van Nederland
  • Een 'echte' winkel, je bent welkom!

Details

Sinds decennia wijdt BERNINA zich met passie aan de ontwikkeling van naai- en borduurmachines. Zwitserse precisie is het hoofdbestanddeel van alle producten. De hoogwaardige materialen garanderen een lange levensduur en een hoog prestatievermogen.
De BERNINA 790 PLUS biedt een schat aan functies die het naaien vergemakkelijken. Uitvindingen zoals het half automatische inrijgsysteem, de BERNINA SteekRegulator (BSR) en het opmerkelijke, gebruiksvriendelijke borduursysteem met het extra grote borduuroppervlak getuigen van een innovatieve geest.

De BERNINA 790 PLUS voert veel taken helemaal zelf uit. De naaivoet daalt automatisch bij het begin van een naad. De draad wordt halfautomatisch ingeregen en automatisch afgesneden aan het einde van een naad of wanneer je de kleur wilt wijzigen tijdens het borduren. Bovendien is een praktische aanschuiftafel, die je werkoppervlak vergroot, inbegrepen in het standaardpakket.

De BERNINA SteekRegulator (BSR)

De BERNINA 790 PLUS is uitgerust met de BSR-functie. De BSR-voet helpt je met het uit de vrije hand naaien en quilten met een rechte of zigzagsteek, zodat steken van precies dezelfde lengte gegarandeerd zijn, zelfs bij variabele naaisnelheden. Beginners raken snel vertrouwd met de BSR, terwijl ervaren quilters nóg zelfverzekerder worden. De BSR-voet wordt in het standaard accessoirepakket van de 790 PLUSE meegeleverd.

Extra grote vrije arm voor grandioze ideeën

De BERNINA 7-serie is voorzien van een zorgvuldig ontworpen verlengde vrije arm met 254 mm ruimte rechts van de naald. De 790 PLUS biedt je niet alleen voldoende ruimte voor grote, mooie naai- en borduurprojecten, maar met hun 9 mm steekbreedte zijn ze ook uitermate geschikt voor decoratieve stiksels. Met de extra grote borduurmodule kunt je zeer grote motieven borduren. En mochten je ambities groeien, dan kunnen beide modellen worden opgewaardeerd met een schat aan accessoires.

Borduren

De BERNINA 790 PLUS is de borduurexpert die nog meer functies en opties voor borduurliefhebbers biedt.

Schakel van het naaien direct over naar de borduurmodus via het touchscreen. In de borduurmodus kunt je gemakkelijk motieven positioneren, spiegelen, draaien, combineren, vergroten of verkleinen. Complexe combinaties kunnen zelfs opnieuw worden gesorteerd op kleur en andere kleuropties kunnen worden beoordeeld voordat ze worden geborduurd. Het voltooide motief kan direct op de machine of een USB-stick worden opgeslagen. Bovendien kunnen er motieven worden geïmporteerd op de machine via de USBpoort. Met de Check-functie kunt u het motief nauwkeurig positioneren voordat je gaat borduren.

Gerelateerde Berichten

Veel gestelde vragen

Vragen van andere klanten
Er zijn nog geen vragen gesteld
Wil je een vraag stellen? Log eerst even in dan helpen we je graag.