BERNINA 590, incl borduurmodule

€ 4,899.00 € 4.400,00
Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden

De perfecte machine voor Naaisters, Quilters & Borduurster

 • Krachtige motor voor ongewone materialen
 • Naaien & quilt veel lagen supersnel
 • Grotere projecten met gemak uitvoeren
 • Bereik de fijnste borduurresultaten
 • Gemakkelijke positionering van borduurmotieven
 • Groter borduuroppervlak van 400 x 150 mm (met optioneel Mega-borduurraam)

Meer Info

 • Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden!
 • Gratis verzonden binnen Nederland
 • Het beste deskundige advies
 • De grootste van Nederland
 • Een 'echte' winkel, je bent welkom!

Details

Vool alle borduurfans die houden van mooie dingen, mooie steken, mooie ontwerpen. BERNINA heeft de machine die bij je past.

Ingewikkelde arbeidsprocessen zijn geautomatiseerd en vereenvoudigd. De BERNINA machine zit volgepakt met handige functies, die gemak en precisie perfect combineren. Zodat je borduurkunstwerken nóg gemakkelijker en sneller worden gerealiseerd. 

Onzichtbaar en slim afhechten

Onzichtbare afhechtsteken zorgen voor perfecte borduurresultaten. De praktische afhechtsteek-herkenning voegt automatisch afhechtsteken aan een borduurmotief toe, mits deze niet zijn voorgeprogrammeerd. Het is alsof je je eigen borduurfee hebt!

Afsnijden van sprongsteken

Het met de hand afknippen van sprongsteken is verleden tijd. Het resultaat is perfect borduurwerk met exacte steken. (Afhankelijk van motiefeigenschappen.)

Garenvervijdering

Deze handige functie zorgt ervoor, dat de draad door een korte beweging van het borduurraam na het automatisch afsnijden naar de onderkant wordt getrokken. De bovenkant  van het borduursel is vrij van losse draadjes.

Draad-omhoog-functie

De onderdraad-omhoog-functie brengt de naald bij het  begin van het borduurproces omlaag en omhoog, zodat het draadbegin aan de bovenkant van de stof ligt. De draad wordt direct afgehecht en de onderkant van het borduursel ziet er perfect uit. 

Eenvoudige motiefbewerking op het scherm

Bij alle modellen uit de 5-serie kunnen de motieven voor het  borduren direct op het beeldscherm worden bewerkt. Draaien, spiegelen, combineren en de volgorde van de motiefcombinatie veranderen – alles is mogelijk via het  touch screen. Met de nieuwe functie Ongedaan maken & Opnieuw kunnen afzonderlijke stappen tijdens de motiefbewerking snel worden teruggezocht. Met behulp van de functie Groeperen & Degroeperen kunnen verschillende motieven tegelijk worden bewerkt. De Borduurgids helpt u  bij vragen en geeft waardevolle tips en trucs. 

Precisieplaatsing

Perfecte plaatsing van borduurmotieven is heel eenvoudig met de B 590. Selecteer twee punten op het scherm en stem deze af met de markeringen op de stof die in het borduurraam is opgespannen. Je ontwerp wordt vervolgens automatisch uitgelijnd, gedraaid, geschaald en exact  geplaatst. Bovendien heb je altijd volledig zicht op de ingespannen stof.

Gerelateerde Berichten

Veel gestelde vragen

Vragen van andere klanten
Er zijn nog geen vragen gesteld
Wil je een vraag stellen? Log eerst even in dan helpen we je graag.