BERNINA 475 QE + naaivoetenset

€ 1,849.00 € 1.699,00
Leverbaar binnen 4 werkdag(en)

De nieuwe beste vriend van alle quilters

 • Simpel te bedienen 4.3” kleurentouchscreen
 • Jumbo-spoel met 70% meer draad
 • Verstelbare naaivoetdruk
 • Handige automatische draadafsnijder
 • Inclusief patchworkvoet # 37

Meer Info

 • Gratis verzonden binnen Nederland
 • Het beste deskundige advies
 • De grootste van Nederland
 • Een 'echte' winkel, je bent welkom!

Details

De B 475 QE heeft een handzaam formaat. 
Maar laat je hierdoor niet misleiden. De machine is krachtig genoeg en kan zelfs de dikke lagen van de grootste quilts aan. Constante draadspanning betekent dat elke steek ongelooflijk perfect is. Bovendien zorgen kleine extra’s, zoals de draadafsnijder, ervoor dat projecten netjes afgemaakt worden. Elke keer weer voldoet de constante kwaliteit van BERNINA aan de hoogste normen wat het quilten betreft en overtreft de machine alle verwachtingen.

SPECIALE QUILTSTEKEN 
Met 40 quiltsteken, 29 nuttige steken en 4 naai-alfabetten, voorgeprogrammeerd en klaar voor gebruik, is de B 475 QE perfect uitgerust voor al uw creatieve wensen.

PATCHWORKVOET #37 
Wat voor quiltmachine zou de B 475 QE zijn zonder de voet aller quiltvoetjes, namelijk de patchworkvoet #37? We durven daar niet eens over te speculeren.

BERNINA STEEKREGULATOR (BSR) 
De BSR regelt perfecte rechte steken en zigzagsteken van gelijke lengte bij verschillende naaisnelheden tijdens het quilten uit de vrije hand. De BSR-functie is geïntegreerd in de B 475 QE en B 480, de BSR-voet is optioneel.

BERNINA GRIJPER
De BERNINA grijper maakt alles anders. Hij is snel en toch rustig. Hij is efficiënt, omdat hij een jumbo-spoel heeft. Vergeet niet dat dit geen gewone spoel is. Hij bevat tot wel 70% meer garencapaciteit dan standaardspoeltjes en kan vanaf de voorkant ingezet worden; erg handig voor snelle garenwisselingen. Dit betekent minder onderbrekingen. Bovendien worden met een snelheid van 900 steken per minuut projecten in een recordtijd geklaard!

DE JUMBO-SPOEL WORDT VANAF DE VOORKANT GEPLAATST, ZODAT JE ZO EFFICIËNT MOGELIJK KUNT WERKEN. 
Minder vaak onderbrekingen is het resultaat van een grotere spoel die tot 70% meer garen bevat dan standaardspoeltjes. En aangezien de spoel makkelijk vanaf de voorkant kan worden verwisseld, is het niet nodig uw project weg te halen.

VERLENGDE VRIJE ARM
De BERNINA 470 heeft maar liefs 178 mm ruimte rechts van de naald. Dit biedt meer oppervlak voor grote projecten, grote quilts en een nog grotere creativiteit.

VERSTELBARE NAAIVOETDRUK 
Meer of minder druk. Dat is waar het bij deze functie allemaal om draait. Dikke stoffen hebben minder druk nodig, zodat ze eenvoudig onder het voetje doorglijden. Voor dunne, delicate stoffen is meer druk nodig om perfecte en gelijkmatige steken te krijgen. Verhoog of verlaag de druk met slechts één draai aan de knop. Het is zodanig simpel dat je een perfect naairesultaat krijgt.

EENVOUDIG EN DIRECT OP HET SCHERM BEWERKEN 
Wees zo creatief als je maar kunt met de steken, door deze direct te bewerken vanaf het eenvoudig te bedienen en moderne touchscreen tijdens het naaien. Tikeenvoudigweg op het scherm om je favoriete steken te kiezen. Tik. Of misschien wilt u verschillende steken combineren? Tik. Of een nieuwe look creëren door de decoratieve steken uit te breiden met behulp van de functie “motiefverlenging” Tik. Of een patroon op maat maken met de functie “motiefherhaling”? Je snapt het. Eenvoudig. Creatief. Geweldig.

EN DAT IS NOG NIET ALLES … 
De BERNINA 475 QE heeft vele functies op je om je nog dag makkelijker te maken. Zoals de multifunctionele knoppen: dit zijn slechts twee knoppen, maar ze hebben o zo vele functies en zijn o zo makkelijk te bedienen, zelfs tijdens het naaien. Of de knoppen voor het achteruit naaien en afhechten, praktisch aan de voorkant van de machine en makkelijk met de duim te bedienen. Bovendien zul je de enorme selectie aan siersteken en alfabetten geweldig vinden. En door de vrije arm wordt het hanteren van gesloten stukken, zoals manchetten, makkelijk en eenvoudig.

INHOUD NAAIVOETENSET
De BERNINA 475 QE heeft de onderstaande voetjes in de naaivoetenset zitten:

 • Terugtransportvoet #1
 • Overlockvoet #2
 • Knoopsgat-sledevoet #3A
 • Ritsvoet #4
 • Blindzoomvoet #5
 • Patchworkvoet #37

Meer Info

Meer Info
Artikel code MN.BERNINA 475
Code Leverancier 0194769000

Veel gestelde vragen (1)

Vragen van andere klanten
Welke naaivoeten zitten er bij? Zit hier ook de BSR voet bij? Als niet, wat kost deze? Kun je de naald ook met een apparte knop naar beneden zetten in je stof (om de voet te liften en je stof te draaien)? Kun je ermee door leer naaien? Of moet je dan 1 model hoger kiezen?

eHier wat meer informatie over de Bernina 475 QE:

Je kan ermee inderdaad door leder stikken en ook zit er een knop op om de naald in de stof te zetten.

De volgende voetjes horen bij de naaivoetenset:

2 overlockvoet, 3 knoopsgatvoet, 4 ritsvoet, 5 blindzoomvoet, 20 open borduurset en 1 terugtransportvoet.

De BSR voet zit er niet bij deze kost €684,95. Deze prijs is zo hoog door het mechanisme wat erin verwerkt is en je kunt het door een kabeltje ook goed aansluiten op de naaimachine. 

Wil je een vraag stellen? Log eerst even in dan helpen we je graag.