Bernina

Bernina Naaimachines

De Bernina naaimachines staan al jaren bekend als de robuuste machines waar je jarenlang plezier van hebt. De eersteklas kwaliteit blijkt onder andere uit de nauwkeurige steken en de grote doorsteekkracht bij dikke lagen stof. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Kijk hieronder rustig rond, of kom eens langs bij ons in de winkel. Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Waarom een Bernina?

Er zijn verschillende redenen waarom een Bernina naaimachine een goede keus is. Met de talloze exclusieve en innovatieve functies onderscheidt Bernina zich van alle andere naaimachines. Toch blijft de bediening van het apparaat eenvoudig en gemakkelijk. Misschien wel het grootste voordeel daarnaast is dat je door een veelvoud aan nieuwe mogelijkheden al je creatieve ideeën kunt realiseren.

Benieuwd naar de rest van ons aanbod aan naai- en lockmachines? Kijk eens hier.

Inschrijven workshops?

Ben je benieuwd naar de machines van Bernina? Kom gerust eens bij ons langs om de machines te bekijken en eventueel te proberen. Net een (naai)machine aangeschaft maar nog geen idee hoe je er mee aan de slag kunt gaan? Bij Textielstad bieden we allerlei workshops aan die jou erbij kunnen helpen om het mooiste eindresultaat te bereiken. Interesse? Schrijf je hier in!

Minder Info

2 Items

2 Items