Onze winkel is gesloten, voor 20:00 uur besteld is vandaag nog verstuurd! Meer info
Bernette

Bernette Naaimachines

Voor je gehele naaiassortiment kun je bij Textielstad terecht. Voor de kleinste accessoires zoals spoeltjes, als voor de grotere machines en apparaten zoals strijksystemen en naaimachines. Op deze pagina vind je alle naaimachines van het merk Bernette, bekend om de hoge kwaliteit en superscherpe prijs. Bekijk ze allemaal hieronder of kom eens langs bij ons in de winkel!

Meer Info

Waarom een Bernette naaimachine?

Bernette is een merk van het nog bekendere Bernina. Een Zwitsers bedrijf dat al jaren de beste machines levert. Kleding verfraaien, borduren, inkorten, wat je ook wilt doen; Bernette handelt alles met indrukwekkende nauwkeurigheid af. Dankzij de vele handige eigenschappen en functies gaat dit allemaal met groot gemak. Toch hulp nodig? Kijk eens hier naar ons aanbod workshops!

Op zoek naar een ander type machine? Bekijk hier ons complete overzicht.

Alles voor jouw project onder één dak!

Naast naai- en lockmachines van de beste kwaliteit leveren we bij Textielstad ook alles wat je verder nodig hebt voor het realiseren van jouw project. De mooiste stoffen die passen bij de laatste trends, ontzettend veel fournituren, patronen en zelfs boeken boordevol informatie en inspiratie. Alles vind je op onze website, maar natuurlijk ook bij ons in de winkel. Kom gezellig eens langs!

Minder Info
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.