Naaimachines

Naaimachines

Ben jij op zoek naar een nieuwe naaimachine? Bij Textielstad vind je naaimachines van Bernina en Bernette voor een zeer scherpe prijs. Of je nu net begint met naaien en graag een fijne machine wil, of al jaren ervaring hebt en een topklasse machine zoekt: bij Textielstad ben je aan het juiste adres. Bijna alle machines hebben wij op voorraad waardoor je deze meestal morgen al in huis hebt als je voor 20:00 besteld! Bekijk alle machines hieronder, of klik op de knop 'Meer info' om meer te lezen over de machines. 

Meer Info

Waar moet ik op letten bij het kopen van een naaimachine?

Vanzelfsprekend moet je bij het kopen van een naaimachine letten op de prijs-kwaliteitverhouding. Een naaimachine is een investering waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Daarbij is het wel van belang om te letten op waarvoor je de machine wil gebruiken. Ga je voor een machine uit het topsegment, of ben je meer op zoek naar een goedkopere machine? Let er ook op dat iedereen een andere functie van belang vindt. Wat je buurman/-vrouw misschien fijn vindt in een machine, vind jij helemaal niet prettig. Zet daarom eerst je wensen op een rijtje en ga dan op zoek naar de machine die daar het best bij past.

De naaimachines van Bernina & Bernette voor een scherpe prijs

Bij Textielstad vind je de naaimachines van Bernina en Bernette voor een scherpe prijs. Maar wat is nu het verschil tussen Bernina en Bernette? Bernette is een onderdeel van Bernina en staat daarom voor topkwaliteit. Alle Bernette machines hebben een betaalbare prijs. De Bernina machines zijn robuuste machines waar je jarenlang plezier van hebt. De kwaliteit blijkt onder andere uit de nauwkeurige steken en grote doorsteekkracht bij dikke lagen stof.

Waarom een eigen naaimachine?

Een eigen naaimachine: leuk, maar ook een investering. Waarom zou je nu je eigen machine kopen? Hét grote voordeel is natuurlijk dat je je eigen machine gewoon thuis hebt staan. Hierdoor kun je direct snel aan de slag met jouw nieuwe creatie of net dat ene kledingstuk even snel vermaken. Zit je op naailes? Dan kan je jouw machine makkelijk meenemen en daardoor thuis en op naailes op dezelfde machine werken. Hierdoor leer je niet alleen de machine sneller en beter kennen, maar werk je al je creaties ook nog eens op dezelfde manier af.

Accessoires voor jouw naaimachine

Ben je op zoek naar een accessoire voor jouw naaimachine? Ook dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres. We hebben een onwijs divers aanbod aan accessoires voor veel verschillende machines. Zoek je een bepaald accessoire maar kun je het op onze website niet terugvinden? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Minder Info

4 Items

4 Items