STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Bernina

Bernina Lockmachines

Textielstad heeft niet alleen het ruimste aanbod van stoffen, garen en fournituren maar biedt daarnaast ook nog eens verschillende machines aan! Diverse naaimachines maar ook een aantal lockmachines. Deze machines zijn ideaal voor de afwerking van kleding en zorgen voor het allermooiste eindresultaat. Bernina is een van de topmerken onder de lockmachines, hieronder bekijk je ons volledige aanbod!

Meer Info

Bernina lockmachines van de beste kwaliteit!

Met de Bernina-machines wordt overlock-naaien super gemakkelijk! In een eenvoudige handeling wordt je project genaaid, gesneden en afgewerkt. De machines van dit Zwitserse bedrijf zijn duurzaam en makkelijk te bedienen wat voor de mooiste resultaten zorgt. Zowel dunne zijde of satijnen als zware linnen stoffen, of fleece- en jeansstoffen kunnen met de lockmachines van Bernina worden verwerkt. Het resultaat zal ongetwijfeld van professionele kwaliteit zijn!

Wat zijn de voordelen van Bernina?

Het Bernina lockprogramma bevat een breed palet aan diverse modellen die aan alle eisen, van zowel beginners als ervaren lockers, voldoen. Veel verschillende soorten steken, precisie en een hoog naaicomfort zijn kenmerkend voor de Bernina machines. Tegelijkertijd bieden ze een groot diversiteit aan innovatieve functies die het gebruik nog eenvoudiger maken en de resultaten nog preciezer. Onder die functies vallen onder andere draaiende naaivoeten en rolzoomhendels.

Ben je toch op zoek naar een andere naai- of lockmachine? Kijk dan hier voor ons complete overzicht!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. BERNINA Lockmachine L450
    BERNINA Lockmachine L450
    € 799.00 € 719,00
  2. BERNINA Lockmachine L460
    BERNINA Lockmachine L460
    € 1,099.00 € 989,00
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren