STAPELVOORDEEL OP ALLE STOFFEN MET EEN LABEL! 1.25 mtr. 15% | 2.50 mtr. 20% | 5.00 mtr 30%
Bernette

Bernette Lockmachines

Bij Textielstad gaan we alleen voor het beste van het beste. Wij leveren daarom ook alleen (lock)machines van de beste kwaliteit. De merken uit ons assortiment zijn daarom Bernina en Bernette. De Bernette lockmachine is perfect voor de afwerking van kleding en zorgt voor het allerbeste eindresultaat. Hieronder vind je ons complete overzicht!

Meer Info

Bernette lockmachines van de beste kwaliteit!

Met de Bernette lockmachines wordt kleding maken echt een plezier! Overlock-naaien gaat met deze machines super gemakkelijk. In een eenvoudige handeling wordt je project genaaid, gesneden en afgewerkt. Bernette is een onderdeel van het Zwitserse bedrijf Bernina, dat bekend staat om hun kwalitatieve, duurzaam en gemakkelijk te bedienen machines. Zowel dunne zijde of satijnen als zware linnen stoffen, of fleece- en jeansstoffen kunnen met de lockmachines van Bernette worden verwerkt.

Workshop locken?

Met een lockmachine kun je vaak nog veel meer dan alleen je naaiprojecten netjes afwerken. Weet je waar alle knoppen voor dienen, wat je hiermee kunt, wat het belang is van de steken en de verdere mogelijkheden? Tijdens onze workshops Locken geven we antwoord op deze vragen en nog veel meer! Interesse of vragen? Stel ze gerust aan ons, of schrijf je in via deze link!

Ben je toch op zoek naar een andere naai- of lockmachine? Kijk dan hier voor ons complete overzicht!

Minder Info
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. BERNETTE B48-combo
  BERNETTE B48-combo
  € 849.00 € 755,00
 2. BERNETTE B44-Lockmachine
  BERNETTE B44-Lockmachine
  € 599.00 € 535,00
 3. BERNETTE B42
  BERNETTE B42
  € 649.00 € 539,00
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren