Lockmachines

Lockmachines

Wil jij het afwerken van jouw creaties makkelijker maken? Ben je op zoek naar een fijne lockmachine? Dan ben je bij Textielstad aan het juiste adres! Een lockmachine is een fantastische aanvulling op je naaimachine. Hiermee werk je jouw creaties namelijk in een handomdraai af. Naaien, snijden en afwerken allemaal in één handeling! Textielstad heeft een select assortiment van topklasse lockmachines waar je heel graag meer over vertellen. Klik een lockmachine aan om de specificaties te bekijken. Lees hieronder meer over wat een lockmachine doet en de voordelen ervan. Wil je meer weten? Neem vooral contact met ons op, of kom gezellig langs in onze winkel! We staan voor je klaar.

Meer Info

Wat doet een lockmachine?

Een lockmachine snijdt af, werkt af en stikt in elkaar in één handeling. Dit houdt in dat een handeling zoals af zig-zaggen, maar ook het in elkaar zetten van je creatie, door een lockmachine kan worden overgenomen. Maar een lockmachine kan meer. Wat denk je van het afwerken van fijne en dunne stoffen met een rolzoom? Dit soort afwerkingen zijn alleen mogelijk met een lockmachine. Dit maakt een lockmachine eigenlijk onmisbaar voor elke naai(st)er. Of je nu een professioneel bent of hobbyist: elke creatie verdient een mooie afwerking.

Wat zijn de voordelen van een lockmachine?

Het meest grote voordeel is misschien wel tijd. Met een lockmachine werk je jouw projecten tweemaal zo snel af als met je naaimachine. Dit afwerken gaat met een lockmachine ook nog eens een stuk professioneler dan met een normale naaimachine. Een naad die met een (over)lockmachine wordt genaaid is namelijk net zo elastisch als de stof die wordt gebruikt. Het differentieel transport zorgt er ook nog eens voor dat rekbare stoffen worden getransporteerd zonder uit te rekken of te gaan plooien. Stoffen die snel rimpelen kunnen prachtig worden afgewerkt met een gladde naad. Een lockmachine is ook een onwijs veelzijdige machine. Je kunt met een lockmachine niet alleen geweven en gebreide stoffen afwerken, maar nog veel meer soorten stof.

Accessoires voor een lockmachine

Ook voor accessoires voor jouw lockmachine ben je bij Textielstad aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een accessoire maar zie je deze niet op onze website staan? Neem dan even contact met ons op. Grote kans dat we ook jouw accessoire in ons assortiment hebben. Wil je meer weten over een bepaalde lockmachine of het verschil tussen bepaalde lockmachines? Neem contact met ons op of kom gezellig langs in onze winkel!

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

2 Items

2 Items