Loeps & Lampen

Loeps & Lampen

Zowel voor de professional als de hobbyist is goed (dag)licht en ruim zicht belangrijk. Het geeft rust aan je ogen en voorkomt daarmee vermoeidheid en de daarbij veel voorkomende hoofdpijn. Goed gereedschap is daarom het halve werk en dat geldt zeker voor verlichting! Bij Textielstad hebben we een divers aanbod aan loeps en lampen. Neem rustig een kijkje op onze webshop, vereenvoudig zo nodig je zoekopdracht via de filter, of kom eens langs bij ons in Tilburg!

Meer Info

Diverse loeps en lampen

Ons aanbod gaat van lampen tot loeps, en loeplampen. Veel van onze producten zijn er geschikt voor om te bevestigen aan het naaimachine, zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat er zelfs genoeg licht is bij de plek van het naaivoetje. De meeste van onze lampen zijn daarnaast ook flexibel verstelbaar zodat je altijd voorzien bent van goed licht. Maar naast kleine lichten heeft Textielstad ook grote vloerlampen. Deze zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld donkerdere ateliers.

In onze collectie loeps en lampen bevinden zich de merken Daylight, Prym en SewMate.

Loeps of lampen voor het naaien kopen?

Wil je de zoektocht naar de geschikte lamp voor jou wat gemakkelijker maken? Filter op het soort product of het merk om het zoeken te vereenvoudigen. Als je al gevonden hebt wat je zoekt, bestel dan snel! Want voor 20:00 besteld, betekent namelijk vandaag nog verzonden! Daarbij worden bestellingen vanaf 50 euro gratis verstuurd. Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige aankoop :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Merk
  1. Daylight 38 items
  2. Prym 9 items
  3. Rico Design 5 items
  4. SewMate 1 item
Minder

54 Items

54 Items