Machines & meer

Textielstad staat voor kwaliteit. Daarom hebben wij de beste machines voor jou geselecteerd en ook alleen dié in ons assortiment. Want een naai- of lockmachine of strijksysteem moet gewoon goed zijn. Lees hier waarom we de keuze hebben gemaakt voor Bernina (en haar zusjes Bernette). Vanzelfsprekend hebben we voor allerlei lock- en naaimachines verschillende onderdelen en accessoires. Weet je niet wat je nodig hebt? Neem contact met ons op voor een advies op maat! Bekijk je een machine liever live? Kom langs in onze winkel en laat je voorlichten door één van onze specialisten!

Meer Info

Topklasse machines voor een lage prijs!

Bij Textielstad vind je kwaliteit machines voor een zeer aantrekkelijke prijs. We hebben bijna alle modellen en machine-accessoires op voorraad staan en kunnen hierdoor een strakke levertijd hanteren. Bestel je voor 20:00? Dan heb je de machine vaak de volgende dag in huis. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe naaimachine met veel mogelijkheden, een quiltmachine om de mooiste quilts mee te maken, een lockmachine om al uw creaties mee af te werken, een borduurmachine om de meest prachtige creaties mee te maken of een strijksysteem voor een optimaal onderhoud van je creaties: bij Textielstad ben je aan het juiste adres.

Topservice bij Textielstad

Het is niet voor niets dat o.a. Bernina en Laurastar Textielstad heeft gekozen als officieel verkooppunt. Bij Textielstad kun je niet alleen terecht voor een advies over machines, maar ook voor de service ná je aankoop. Wil je meer weten over een bepaalde machine? Neem dan vooral contact met ons op. Ook telefonisch kunnen wij u voorzien van een passend advies. Liever een machine live bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Tilburg en ervaar de kwaliteit van onze machines zelf.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
 1. Clover 1 item
 2. Daylight 39 items
 3. Prym 46 items
 4. Antex 2 items
 5. ArtBin 1 item
 6. Bernette 6 items
 7. Bernina 24 items
 8. LauraStar 51 items
 9. Rico Design 5 items
 10. SewMate 1 item
 11. Singer 1 item
 12. Tony 1 item
Minder

179 Items

Pagina

179 Items

Pagina